This website uses cookies. Click here for more information.
 • *
 • *
 1. Historie

  Al ruim 15 jaar het adres voor de echte Peugeot liefhebber!

  Wij beschikken over een moderne werkplaats uitgerust met testapparatuur, uitlijnbrug, bandenservice en speciaal gereedschap.
  Alleen met de juiste kennis en materialen kunnen wij u de gewenste service bieden voor wat betreft de onderhoud en reparatie van uw Peugeot.
  In deze tijd de vraag groot naar kennis, ervaring en specialisme.

  Alles onder één dak

   

  Ons geheel moderne werkplaats, die officieel in april 2003 geopend is, heeft diverse specialiteiten onder één dak. Of het nu gaat om APK, onderhoud, reparaties, verlagingen, tuning, montage of spuitwerk, wij kunnen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

  Ons bedrijf

   

  Wij krijgen veel vraag naar regulier onderhoud en hierin zijn wij sterk concurrerend omdat ons werkplaats tarief veel lager is dan die van een dealer. Wij gebruiken zoveel mogelijk orginele Peugeot onderdelen om de levensduur van uw heilige leeuw te garanderen. Ook alle andere merken auto's zijn bij ons natuurlijk van harte welkom!

  Onze perfecte locatie in midden nederland is mede oorzaak van ons succes. Een team van gepassioneerd technisch personeel staat dagelijks klaar om u en uw Peugeot te verwelkomen. Onze locatie heeft een goed gevulde shop, receptie, werkplaats, occassion showroom, wachtkamer en nog veel meer!

 1. DSL Occasion

  *

  Project cars

  *

  Deze Peugeot 205 Dimma uitvoering hebben wij alleen een gereviseerde 306 achteras gegeven, de rest van de aanpassingen zijn elders uitgevoerd. Het blijft een zeer fraai gezicht!