Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 • *
 • *
 1. Historie

  Al ruim 20 jaar het adres voor de echte Auto liefhebber!

  Wij beschikken over een moderne werkplaats uitgerust met testapparatuur, uitlijnbrug, bandenservice en speciaal gereedschap.

  Alles onder één dak

   

  Ons geheel moderne werkplaats, die officieel in april 2003 geopend is, heeft diverse specialiteiten onder één dak. Of het nu gaat om APK, onderhoud, reparaties, verlagingen, montage of spuitwerk, wij kunnen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

  Ons bedrijf

   

  Wij krijgen veel vraag naar regulier onderhoud en hierin zijn wij sterk concurrerend omdat ons werkplaats tarief veel lager is dan die van een dealer. Wij gebruiken zoveel mogelijk orginele onderdelen om de levensduur van uw auto te garanderen. Wij hebben een Peugeot geschiedenis maar ook alle andere merken auto's zijn bij ons natuurlijk van harte welkom!

  Onze perfecte locatie in midden nederland is mede oorzaak van ons succes. Een team van gepassioneerd technisch personeel staat dagelijks klaar om u en uw auto te verwelkomen. Onze locatie heeft een receptie, werkplaats, occassion showroom, wachtkamer en wij beschikken over vervangend vervoer.

 1. DSL Occasion

  *

  Project cars

  *

  Deze Peugeot 205 Dimma uitvoering hebben wij alleen een gereviseerde 306 achteras gegeven, de rest van de aanpassingen zijn elders uitgevoerd. Het blijft een zeer fraai gezicht!