Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 • *
 1. Occasions

 1. BINNENKORT VERWACHT

  Peugeot Occasions:

   

  Peugeot 2008 1.2 Allure Auto. l 2019 l 40K

  Peugeot Rifter Active 1.2 l 2019 l 50K

   ---------------------------------------------

   

   

   


   

  Wij zijn ons meer dan voorheen gaan specialiseren op kleine gezins auto's, sportieve cabrios, snelle GTI,'s en youngtimers. Wij richten ons ook op particuliere inkoop van voertuigen, graag alles aanbieden.

   

  Wij rekenen geen afleveringskosten, geen schoonmaakkosten, prijs is zoals geadverteerd.

  De door ons aangeboden auto's boven de 4.500,- euro een maximum kilometrage van 150.000 km worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieks schema, een recente of nieuwe APK en indien nodig een nieuwe distributieriem.

   

  U krijgt drie maanden en/of 5.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt) garantie op draaiend gedeelte van de motor en versnellingsbak, zowel arbeidsloon en materiaalkosten zijn dan voor 100% voor rekening van Peugeot Specialist De Snelle Leeuw.

   

  U kunt ook kiezen voor de uitgebreide garantie, voor een meerprijs van slechts € 500,- heeft U zes maanden en/of 10.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt) garantie op draaiend gedeelte van de motor en versnellingsbak, zowel arbeidsloon en materiaalkosten zijn dan voor 100% voor rekening van Peugeot Specialist De Snelle Leeuw.

   

  Voor een bezichtigings afspraak graag even bellen om teleurstelling te voorkomen.