This website uses cookies. Click here for more information.

Nieuws

09-07-2019

Inlaat reiniging bij THP motoren een must

Te zuinig rijden kan een gepeperde rekening opleveren.

 

De gedachte van het nieuwe rijden is namelijk om onnodig toeren maken te voorkomen en niet om zo laag mogelijk in toeren te rijden. Een automotor rendeert niet bij lage toerentallen en zal dan ook beslist niet zuiniger rijden. Deze berijder reed op zich wel zuinig, maar dit alles werd in een klap teniet gedaan door een zeer dure reparatie.

 

Voorkomen is beter als genezen. De motor op toeren houden wordt vaak gezegd maar in een land als Nederland staan we iedere dag in de file en rijden we vaak korte ritten "om de kerk". Het dichtslippen van de inlaatpoorten kunnen we ook voorkomen door een "Oil Catchcan" te gebruiken. Hiermee vang je alle sludge en carterdampen recedu op in een speciaal opvang tankje. Het monteren van een oil catch can is vaak een dure grap en geen dagelijkse materie waardoor deze oplossing vaak word overgeslagen.

 

Walnutblasting is een oplossing die vaker gedaan wordt en dus ook bij ons. Vraag ons naar de prijs van deze effectieve reinigings methode, misschien wel de oplossing van uw probleem.